maandag, september 19, 2005

Den Haag indoorfestival city



Het wordt kouder. Geen concerten meer in lekkere grasvelden. We moeten naar binnen. In Den Haag zit er veel moois aan te komen. Om te beginnen is er Music in my head. Op 11 en 12 november zijn in Het Paard de volgende bands te zien: Roisin Murphy, Tracy Bonham, The Frames, Sons and Daughters, Elbow (!), Clap your hands say yeah (schijnt in het verlengde van Arcade Fire te liggen) en The Posies. Meer namen volgen. Tamelijk gevarieerd programma als je het mij vraagt. Enkele bands die niet echt de moeite (Frames en Bonham kunnen me best gestolen worden om eerlijk te zijn), maar er zijn drie zalen dus is het juist lekker dat je niet de hele tijd lastige keuzes hoeft te maken.

Een week later is Crossing border. Eveneens in Den Haag. Daar is ook een emmer aan acts al leeggestort, maar is bij lange na nog niet compleet. Maar tot dusver zijn onder andere aangetrokken:

Sinéad O'Connor (samen met Sly and Robbie), Salif Keita, Mercury Rev en John Parish + band.

In de Oor stond afgelopen week dat wellicht Arcade Fire (foto) ook aanwezig zou zijn. Alleen voor deze Canadezen is een kaartje kopen al een goed idee...

Mocht Arcade Fire inderdaad bevestigd worden en nog meer bands komen op beide festivals, dan zal withoutmusic.nl dit uiteraard melden!

1 Comments:

Blogger KB said...

Van Tracy Bonham eigenlijk niets meer vernomen sinds het bericht dat ze ‘ging’ met de drummer (of was het de bassist) van soulwax. Maar ziet er verder uit als een leuk festivalletje.
Sinéad O'Connor samen met Sly and Robbie lijkt me wel een bezoekje waard. Toch een niet alledaagse combi.

19 september, 2005 12:41  

Een reactie posten

<< Home