maandag, december 19, 2005

Smakeloos of origineel? John Lennon als sprekende pop

LONDON - van onze correspondent in Londen. Hij is al 25 jaar dood, maar de merchandising rond John Lennon heeft nog steeds de grenzen niet bereikt. In de lente ligt er in de winkels een sprekende pop die de ex-Beatle voorstelt, meldde The Sun maandag. Volgens het Britse boulevardblad heeft Lennons weduwe Yoko Ono de rechten ervan aan een Amerikaanse speelgoedketen verkocht. De pop wordt 45 centimeter hoog en debiteert, na een druk op de knop, enige beroemde citaten van Lennon. Een groep fans heeft de pop al als 'bijzonder smaakloos' afgedaan. Zou Lennon dit hebben imagined? Smakeloos of origineel. Yoko Ono doet haar naam als wicked witch eer aan.

4 Comments:

Blogger Femke (Mama) said...

Origineler wordt het wanneer de pop na een druk op de knop in bed gaat liggen, of stoned wordt.

19 december, 2005 13:37  
Anonymous Anoniem said...

Je moet geen mogelijkheid voorbij laten gaan om kleine kinderen een goede muzieksmaak bij te brengen. Zo lang de pop niet enkel Let it Be zingt of dat latere werk met Yono Oko, lijkt het mij een bijzonder verantwoord stukje speelgoed. Zie het als educatie. Hulde dus, voor dit initiatief.

19 december, 2005 14:50  
Blogger Femke (Mama) said...

en voor Yoko's portomonee. Maar het is idd een leuk alternatief i.p.v. de barbie. En nu er ook dildo's van 50 cent op de markt zijn, moet dit ook kunnen.

19 december, 2005 15:29  
Blogger Maxin Hejduk said...

Correspondent in Londen? Wow... We gaan echt hard!

19 december, 2005 21:51  

Een reactie posten

<< Home