woensdag, oktober 19, 2005

Tip voor Sinterklaas; nieuwe Queens dvd

Nu eens geen Queens baby news, maar de koninginnen brengen op 22 november een live-dvd uit. 'Over the years and through the woods' bevat behalve bekende hits van de 'Queens'-albums het nieuwste nummer 'Fun machine'. Ook staan niet eerder uitgebrachte opnamen van zogenoemde 'dessert sessions' van zanger Josh Homme op het schijfje. In deze sessies musiceren bekende artiesten, onder wie PJ Harvey, met Homme om nieuwe muzikale richtingen te ontdekken. Deze opnamen vinden plaats in Homme's studio Rancho de la Luna in Californië. Daarnaast heeft de band beelden van concertregistraties op de dvd gezet. Zo zijn opnamen te zien van het uitverkochte concert in het Britse Brixton Academy en van de Koko Shows in Londen. De band van frontman Homme is op dit moment op tournee met Nine Inch Nails. Ook heeft Queens of the Stone Age laten weten een serie onaangekondigde 'guerilla-concerten' te geven in kleine concertzalen.

4 Comments:

Blogger Maxin Hejduk said...

Guerilla concerten? Kijkje in de keuken bij de totstandkoming van de dessert sessions?

Godzijdank heb ik die suckers al afgeschreven...

19 oktober, 2005 14:14  
Blogger Rodney D. Handsom said...

Is die rancho niet van Chris Goss??

19 oktober, 2005 16:16  
Blogger Simon said...

Ik weet al wel wat ik aan de goede Sint zal vragen....

Wel slim hoor, op het hoogtepunt van je roem nog effe cashen door oud materiaal uit te brengen. Maar goed, ze verdienen hun stulpje op Malibu beach.

En tot slot; als ze zondag aanstaande dat guerillagebeuren maar uit hun hoofd laten in Tivoli. Ik wil gewoon dat bandje zien dat wel met een waardig 4e album op de proppen kwam...

19 oktober, 2005 16:26  
Blogger Maxin Hejduk said...

Ha Josh Homme!
Bedankt voor je prachtige albums met kyuss. Tot jullie te groot werden met QOTSA vond ik jullie ook geweldig. Een enkel albumpje wat niet brengt wat we verwachten heeft ons doen besluiten je op de brandstapel te gooien.

Vuile klootzak.... Kinderen werpen, een onhandelbare bassist uit de band gooien en ook nog geld overhouden.

Hoe kan je leven met jezelf?

20 oktober, 2005 10:52  

Een reactie posten

<< Home