maandag, februari 13, 2006

Red Hot Chili Peppers sluiten Pinkiepop af

Van onze anonieme bron in Landgraaf J. Smeets
LANDGRAAF - De Red Hot Chili Peppers komen naar Pinkpop. Dat maakte festivalorganisator Jan Smeets vandaag bekend. De Amerikaanse band is op pinkstermaandag de afsluiter op het hoofdpodium. De 37e editie van Pinkpop vindt plaats van zaterdag 3 tot en met maandag 5 juni.

De rockers stonden in 1988 ook op het programma toen het muziekevenement voor de eerste keer in Landgraaf plaatsvond. Het optreden op Pinkpop 2006 is onderdeel van de Europese tournee van de Amerikanen. Hun nieuwe cd Stadium Arcadium verschijnt eind maart. Andere namen die op de festivalposter voorkomen zijn: Racoon, Franz Ferdinand, Anouk, Tool en Placebo. Het volledige programma wordt bekendgemaakt op 8 maart in Paradiso in Amsterdam. De voorverkoop voor het driedaagse festival begint 11 maart. Op Rock Werchter staan naast de Peppers, ook Anouk en Tool.

1 Comments:

Blogger Maxin Hejduk said...

Op Werchter verder nog: Sigur Ros, Live (he ja!), dEUS, Placebo, FF, Arsenal, Goldfrapp, Donovan Frankenreiter, Depeche Mode, Hooverphonic, Ben Harper, Robert Plant, Eels, An Pierlé en Editors. Niet onaardig...

13 februari, 2006 21:51  

Een reactie posten

<< Home