woensdag, november 02, 2005

Perfecte avond!


Weinig dingen zijn leuker dan een aangenaam bandje kijken om vervolgens verrast te worden door Dj's die wél weten wat leuke plaatjes zijn.

Eerder is op withoutmusic.nl al aangekondigd dat Ballerina Liberation Front een nieuw album af heeft. Evidence zal op 11 november aanstaande worden gepresenteerd in De Helling.

Naast het gegeven dat je als een van de eerste het nieuwe album om de oren krijgt, Kenny Rockaway live kan zien spelen en de zaal hoogstwaarschijnlijk gevuld zal zijn met aangename mensen, wordt het optreden omlijst door Utrechts heetste vinylduo 'Dj Hot Lipzz en DJ Jane'. Deze twee hebben een uitstekende muzikale opvoeding en weten van zowel rockplaatjes te draaien die je lekker vindt als de plaatjes te draaien die je soepel in de heupen krijgen. Niemand minder dan Mauro beschouwt het duo, na een bezoekje aan bitterzoet waar de twee wederom een tent in de fik zette, als de beste van het westelijke halfrond.

Helaas zal het stokje worden overgenomen door wat techno-shit, maar dat neemt niet weg dat je een groot gedeelte van de avond te maken hebt met de heerlijkheid die van de decks van Hot Lipzz en Jane komt en Utrechts meest veelbelovende band aan het werk kan zien.

De Ballerina's en Hot Lipzz en Jane op een avond... Ik zou maar gaan...

3 Comments:

Blogger Femke (Mama) said...

Jappie hebben ze al een pr-agent?

02 november, 2005 16:59  
Blogger Maxin Hejduk said...

Niet dat ik weet...
Maar een emailtje kan je zo sturen natuurlijk. Check de link op withoutmusic en contact is zo gemaakt!

02 november, 2005 17:33  
Blogger Femke (Mama) said...

ik bedoelde dat jij ze mooi kan vertegenwoordigen hahaha. Maar we zullen zien.

02 november, 2005 20:10  

Een reactie posten

<< Home