donderdag, november 17, 2005

Mus gaat internationaal

Klik op mus en zie dat deze dode mus ook internationale bekendheid verwerft. Nu moeten we in het buitenland na Fortuyn en Van Gogh ook deze moord gaan uitleggen...Een paar jaar geleden zei een Costa Ricaan terecht dat Nl toch maar een raar land is, waar politieke moorden plaatsvinden. Naar later blijkt nog een, nog een en nu dus ook de laffe moord op een mus, naast die van het opgehangen hondje. Het duurde even, maar op zich had hij gelijk. Maar vergeet niet dat CR al sinds een halve eeuw geen leger heeft.... Al met al lijken de woelige tijden hier nog niet voorbij...

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

je kan nu zelfs een condoleanceregister tekenen
voor de dode mus

http://www.dodemus.nl/

17 november, 2005 15:16  
Blogger Femke (Mama) said...

idd. Op dit bericht is de uitspraak blijmaken met een dode mus n.v.t.

17 november, 2005 17:04  
Blogger Femke (Mama) said...

Om de nieuwste dierenhype nog wat te spekken hier een aantal nieuwtjes en grappige zinspelingen betreft Musgate.. SBS besteedt vrijdagavond aan het begin van de poging om het wereldrecord dominostenen omgooien te verbeteren, aandacht aan de mus die maandag werd doodgeschoten.
"We staan dan even stil bij wat er de afgelopen week is gebeurd'', aldus een woordvoerder. "En waarom er helaas geen andere optie was dan de mus uit te schakelen.''

Op het condoleanceregister hebben vandaag rond het middaguur bijna zevenhonderd mensen een boodschap achtergelaten. Daarin wordt de nabestaanden van het vogeltje sterkte toegewenst. Sommige mensen hebben de moeite genomen een gedicht te schrijven.

Aan woordspelingen geen gebrek. Zo neemt ene Joost afscheid van het vogeltje met "Mus zacht'', een ander: "We zullen je mussen''. Friedrich schrijft: "Ich habe es nicht gemusst!''.

17 november, 2005 17:27  
Blogger KB said...

Is er ook al een condeleanceregister voor die dooie hond. wellicht op de site van die andere poedel... wilders?

17 november, 2005 17:40  

Een reactie posten

<< Home