zondag, november 20, 2005

Folluw-up Urban Dance Squad

Een reactie op de reacties naar aanleiding van de concertrecensie van BLF, waar de carrières van UDS en Gotcha werden besproken. In een niet nader te noemen maandblad spotte ik een leuk weetje. In de outletwinkel aan de Rozengracht Megazino genaamd, loop je kans om niemand minder dan Rudeboy tegen het lijf te lopen. Niet als klant, maar als verkoper. In het artikel gaat het om de jacht op het perfecte zwarte jurkje. In de eerder genoemde winkel, waar Rudeboy dus werd gespot, geeft hij in het artikel toe die persoon te zijn, maar wil er verder niet op ingaan. Megazino is gelegen aan de Rozengracht 207-213 te Amsterdam. Iemand nieuwe kleren nodig ? En hoe is het met de andere UDS'ers gesteld? Michiel Schoots schrijft o.a. songs, maar waar zijn o.a. René v Barneveld e.a. mee bezig?

4 Comments:

Blogger Rodney D. Handsom said...

René speelt o.a. bij de Yearlings en heeft ook voor 35007 e.e.a. gedaan.

21 november, 2005 09:54  
Blogger Maxin Hejduk said...

DNA gebruikt nog wel eens drugs. Schoots produceert veel. Silly Sil geen idee. Zat nog wel een tijdje met v barneveld in de band van Anouk.
Van Barneveld zie post Rodney. Schijnt inmiddels een uitstekend pedalsteel gitarist te zijn...

21 november, 2005 17:36  
Blogger toolhead said...

zei Rudeboy niet ooit in een OOR-interview dat hij best winkelbediende wilde zijn als hij niet in een band zat, bijvoorbeeld kassameisje bij het Kruidvat? :)

24 november, 2005 16:49  
Anonymous Anoniem said...

En meneer Van Barneveld rost sinds kort het geluid van Sjako! vol, zoals zondag 11 dec. a.s. in Stairway to Heaven te zien zal zijn.

Nog meer gitaargoden zullen daar acte de presence geven: zo is Robin Berlijn de fantastische gitarist van de band van Ellen ten Damme.

Ook Hotlipzz and Jane zijn van de partij. U ook?

29 november, 2005 09:29  

Een reactie posten

<< Home