zondag, november 20, 2005

Volledige line up Hard Gelach bekend

PERSBERICHT

3FM staat in de deze week tot 18 november in het teken van De Week van het Nederlandse Cabaret. Tevens verscheen onlangs van CNR Entertainment de compilatie DVD Hard Gelach met Nederlands cabaret. Maandag 28 november staan de cabaretiers op het podium van de Amsterdamse Melkweg voor de 3FM Serious Comedy presents Hard Gelach. Nu is de complete line-up voor deze avond bekend!

3FM Serious Comedy presents Hard Gelach in de Melkweg vindt plaats op maandag 28 november. Vorig jaar werd Hard Gelach voor het eerst georganiseerd; in de aanloop besteedde 3FM een volle week aandacht aan cabaret en de finale was een avond met diverse cabaretiers in een poptempel. Die bijzondere formule werd door cabaretiers en publiek zo enthousiast ontvangen dat op diezelfde avond direct werd gesproken over een vervolg. Dit jaar is Hard Gelach wederom in de Melkweg, maar nu in meerdere zalen.

Tijdens Hard Gelach van 28 november staan de volgende artiesten op het podium: Alex Agnew, Kristel Zweers, Lambert-Jan Koops, Ernst van der Pasch, Leon van der Zanden, Joep Onderdelinden, Niet Schieten!, Van Houts en de Ket, Wilko Terwijn, Martijn Oosterhuis, Enge Buren, Op Sterk Water, Sjaak Bral en Javier Guzman. De cabaretavond duurt van 20.00 tot 23.30 uur.
Op het podium presenteren Lantinga & Swijnenberg. De DJ's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn bekend van hun 3FM-programma op vrijdagavond. Nu bemannen ze het podium van De Melkweg. Sander en Coen zijn de hele avond tegelijkertijd op de radio te horen, naast 3FM-DJ Michiel Veenstra.
Uitzending LIVE op 3FM door de NPS van 18.00 - 23.00 uur. Daarna gaat het in de Melkweg door met de 3FM DJ’s achter de draaitafels.

Deze week staat in alle 3FM-programma’s tussen 06.00 en 22.00 uur het Nederlands Cabaret centraal. In De Week van het Nederlands Cabaret wordt met korte fragmenten aandacht besteed aan bekende en minder bekende cabaretiers.

Hard Gelach wordt mede mogelijk gemaakt door 3FM, CNR Entertainment en Laughing Tears.

MA 28.11 Hard Gelach
Locatie: Melkweg, Amsterdam
Zaal open : 19.00 uur / Aanvang: 20.00 uur
Prijs: € 15,- (excl. servicekosten)
Voorverkoop: Ticket Service Nederland en Amsterdams Uit Buro


EINDE PERSBERICHT