woensdag, oktober 12, 2005

Ruiken als Marilyn Manson

Marilyn Manson heeft het fantastische plan opgevat om een eigen parfum te lanceren. De controversiële rocker denkt hiermee een gat in de markt te hebben. Manson zelf ziet het helemaal zitten. "Ik ben al in onderhandeling met een gigantisch cosmetica bedrijf." Het uiteindelijke doel van de zanger is een complete make-up lijn. De vraag blijft wie wil er ruiken als Manson?

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Zijn naam indachtig, vermoed ik dat het nieuwe parfum zal ruiken naar een combinatie van honing en stront, of van viooltjes en rotte vis.

12 oktober, 2005 14:04  
Blogger Femke (Mama) said...

ik heb iets geroken.. Het parfum bestaat uit: bloed, een vleugje ambi pur, aarde en kattenpis (maar dat is niet verrassend).

12 oktober, 2005 16:57  
Anonymous Anoniem said...

Men schiet drie die Fledermäuse van het plafond tijdens een concert van Nick Cave. Deze enige dagen laten trekken in een bad met 666 tenen knoflook. Ontdoe ze van huid en haar en gooi de rest weg bij het chemisch afval. Koop bij uw plaatselijke speciaalzaak een liter verse zweet van een drachtige kameel en laat deze samen met de huid en haar drie weken trekken in de brandende zon. Meng dit met een liter Curious van Britney spears en je hebt de opwindende geur, speciaal gemaakt voor de maagdelijke Amerikaanse gothic girls

12 oktober, 2005 21:32  

Een reactie posten

<< Home