woensdag, maart 07, 2007

Komende maand gratis naar An inconvenient truth

Iedereen in Amersfoort (sorry Utrecht) kan gratis naar de documentaire ‘An Inconvenient Truth’ van Al Gore. De film is vanaf donderdag tot en met woensdag 4 april iedere avond om 19.00 uur in het Grand Théâtre bekijken. De met een Oscar bekroonde film laat op indringende wijze het probleem van de klimaatverandering zien. De gratis kaartjes zijn te reserveren via http://www.jt.nl/ of via de JT Reserveerlijn: 0900 - 2045678.

Initiatief
Amersfoort is een van de 20 steden die meedoen aan het 20-stedenplan, een initiatief van Stichting Planet Prosperity. Stichting (i/o) Gastvrij heeft het initiatief onder de aandacht van de gemeente gebracht. De gemeente heeft als reactie daarop de gratis voorstellingen georganiseerd. Het Grand Théâtre werkt belangeloos mee.

An Inconvenient Truth is van 8 maart tot 5 april iedere dag gratis te zien in in ieder geval de steden Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Almere, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerlen, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Venray/Reuver, Zeist en Zutphen. Voor de overige steden zijn de iniatiefnemers nog op zoek naar sponsors. Zie voor meer informatie: www.gratisnaarAL.nl

1 Comments:

Blogger mgvd said...

De komende weken is de film ook gratis in Utrecht te zien. Op zaterdagmiddag in Tivoli.

16 maart, 2007 11:01  

Een reactie posten

<< Home