woensdag, maart 22, 2006

Smakeloos of een sieraad voor je schoorsteenmantel?


In juni schijnt ie op de markt te komen. Een miniatuurtje van Kurt Cobain, in zijn smells like teen spirit streepjesshirt met een stukje van het beroemde gymzaaltje, die we nog kennen van het clipje, onder zijn voeten.

Op zich is het best leuk natuurlijk zo'n miniatuurtje. Contrasteerd leuk met een eventueel heilig beeldje (want die katholieken hadden af en toe best goede smaak), maar als het bedrijf dat deze action figure op de markt brengt in een officieel persrelease meldt: "Sure, there are still some songs here and there that diehard Nirvana fans may have not been able to get in its finest form of clarity, and we are still waiting for an official DVD release that catalogs all their music videos, but the one thing that many fans have been asking for and have never received in ANY form, official or not, is an action figure." klinken ze mij iets te leugenachtig, winstnajagend en lijkenpikkend in de oren. Zou Courtney erachter zitten?

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hmmm, ik proef toch wel de nodige ironie in dit wervinstekstje. Ik vermoed dat we hier te maken hebben met het stijlfiguur hyperbool, maar dat moet u maar aan een neerlandicus vragen.

22 maart, 2006 11:55  
Anonymous Anoniem said...

Deze Neerlandicus denkt dat we hier met een paradox te maken hebben: Je kan best met een goed hart iets op de markt zetten en daar dan toch wat aan verdienen.

23 maart, 2006 09:43  
Blogger Rodney D. Handsom said...

Rod zegt: smakeloos en grappig

23 maart, 2006 14:40  
Blogger KB said...

Ik zit er toch meer te wachten dat de deo 'smells like teen spirit' op de Nederlandse markt verschijnt. Zo met de naderende lente lijkt me dat verrukkelijk.

23 maart, 2006 16:16  

Een reactie posten

<< Home