dinsdag, november 08, 2005

Nieuwe Madonna te downloaden

Het nieuwe album van Madonna is een week voor de officiele releasedatum al gelekt op het internet en de popster is er niet blij mee. De security rondom 'Confessions on the Dancefloor' was zo mogelijk nog strenger dan bij vorige albums en die was al niet mals. Madonna staat er om bekend een van de felste tegenstanders van illegaal downloaden te zijn en probeerde downloaders bij haar vorige album 'American Life' al tegen te werken door zelf verkeerde versies op het internet te verspreiden. Deze keer werden zelfs promotie-exemplaren niet verspreid naar de pers, om lekken te voorkomen. Maar toch staat de plaat nu te downloaden op sites als thepiratebay.org en torrentreactor.com. Het album kun je daadwerkelijk kopen vanaf 15 november. Maar waarschijnlijk is het album het niet waard om te kopen, wellicht wel om te downloaden.

3 Comments:

Blogger Femke (Mama) said...

Nog een leuke aanvulling. Madonna heeft op haar nieuwe cd Confessions on the dancefloor een geheime boodschap voor haar Nederlandse fans achtergelaten. In het nummer Sorry zingt ze in het Nederlands "Ik ben dronken..." Dat is wel een heel pikante confession van de 47-jarige superster! Wat wil Madonna ons duidelijk maken?
Met de nieuwe plaat Confessions on the dancefloor weet de ster zichzelf weer te vernieuwen. Niet alleen op muzikaal gebied... De teksten van Madonna liegen er niet om. In het nummer Sorry (track 3) hoor je haar letterlijk zeggen: "Ik ben dronken..." Wil de zangeres zich verontschuldigen voor haar dronken gedrag? En belangrijker nog; aan wie biedt ze haar excuses aan? Aan het Nederlandse publiek in het algemeen of aan een Nederlander in het bijzonder? Heeft de aanhangster van de Kabbala in een dronken bui een misstap begaan? Wij kunnen alleen maar gissen...

08 november, 2005 15:49  
Blogger KB said...

Op neerlands dancevloertje was de tekst 'ik heb een pil op' een betere tekst geweest

08 november, 2005 16:23  
Anonymous Anoniem said...

Nou, ik weet niet waar de Telegraaf dit vandaan heeft gehaald, maar ze zegt toch echt: ik ben droevig - hoewel het meer klinkt als iek bien droevik.

08 november, 2005 23:07  

Een reactie posten

<< Home