maandag, mei 14, 2007

Band of Horses komt!


Voor de mensen die wat te kiezen willen hebben:

1> Je gaat naar Pinkpop.

2> je blijft in Utrecht en gaat naar Band of Horses.


Optie 1 is best leuk natuurlijk. Komen veel goede bandjes, maar de meesten heb je al gezien op het toch leukere lowlands of in zaaltjes. Kan je beter optie 2 doen.


Band of Horses is namelijk een waanzinnig goede band! Afgelopen jaar kwam op het Subpop-label -dat ons grunge bracht (én Screaming Trees én The Afghan Whigs)- het meesterlijke album Everything All The Time uit. Prijsnummer is het weergaloze Funeral, die kan je hier bekijken. Zo'n nummer die slechts eens in de zoveel tijd gemaakt wordt.


12 Eurootjes entree. 2e pinksterdag in Tivoli (Oudegracht). het concert is in het kader van de avond van het kippenvel, je krijgt er dus nog twee bandjes bij (Wayne Robbins & the Hellsayers en The Apples in Stereo). En de plaatjes worden gedraaid door St. Paul. Initiator van deze avond en op avonden als deze immer voortreffelijk op dreef.


Zeg niet dat het u niet verteld is...

4 Comments:

Blogger Simon said...

Ik heb de cd een tijd geleden, n.a.v. een aantal lovende recensies, aangeschaft zonder eerst te beluisteren en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Het zou dus maar zo kunnen dat we elkaar op die kippenvel-avond treffen Maxin!

16 mei, 2007 12:25  
Anonymous Anoniem said...

Overigens, gaan er nog mensen naar Textures in de Helling, of naar Shellac in Amsterdam volgende week?

17 mei, 2007 10:44  
Blogger Simon said...

Geby en ik gaan naar Shellac!

18 mei, 2007 14:53  
Anonymous Anoniem said...

Ik ga ZONDAG naar Pinkpop, en MAANDAG naar Band of horses. Vlak ook het voorprogramma, Apples in Stereo, niet uit!

19 mei, 2007 16:39  

Een reactie posten

<< Home